سامانه راه اندازی سرور های پرداخت یاری و مالی اختصاصی
راه اندازی سرور های پرداخت یاری و مالی اختصاصی
سامانه راه اندازی سرور های پرداخت یاری و مالی اختصاصی
یکی از حساس ترین بخش های شرکت ها پرداخت یاری انتخاب سرور است. این شرکت ها بسیار حساس بوده و امنیت داده ها و اطلاعات آن ها برای مدیران شرکت بسیار اهمیت دارد. اهمیت این داده ها و اطلاعات به گونه ای است که می توان به راحتی بیان کرد، در صورت درز این اطلاعات احتمال ورشکستگی شرکت می رود.
از جمله مهمترین وظیفه مدیران شبکه ارائه راهکاری برای افزایش امنیت این داده ها و اطلاعات می باشد. راهکارهای مختلفی برای ایجاد امنیت نرم افزار های حساس مالی و اداری وجود دارد. اصلی ترین راهکاری که مدیران شبکه سازمان ها در رابطه با این داده های حساس اتخاذ می کنند؛ تهیه بکاپ در بازه های زمانی مختلف و بررسی این بکاپ ها با توجه به زمان بندی های از پیش تعیین شده می باشد.
حال فرض کنید که این اطلاعات سرقت شوند و یا به هر علتی در دست کسانی بیفتند که برای سازمان ایجاد مشکل کنند. بنابراین علاوه بر این که خود داده ها نیز مهم می باشند، محل ذخیره سازی و نگهداری آن ها نیز بسیار مهم و حیاتی است. از طرف دیگر در دسترس پذیری این سرویس ها با توجه به فعالیت های سازمان مهم می باشد. اما راهکار چیست؟
انتقال سرور پرداخت یاری به دیتاسنتر داخلی
انتقال سرور پرداخت یاری به دیتاسنتر داخلی فقط یک عنوان می باشد. در دل این عنوان یک راهکار بسیار قدرتمند نهفته است. راهکار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار ، راهکاری است که با استفاده از آن می توانید سرور های حساس مالی و اداری را به هر کجا انتقال دهید. با استفاده از این راهکار شما نیاز به یک سیستم ، می تواند یک سرور باشد و یا یک کامپیوتر قدرتمند، خواهید داشت و خط اینترنت که به صورت راه دور به آن متصل شوید. به این ترتیب شما سرور های مالی اداری را می توانید از شرکت خارج کرده و به هر کجا انتقال دهید یا برعکس این فرایند را طی نمایید.
انتقال به خارج از ساختمان شرکت، انتقال به خارج از شهر اصلی شرکت و یا انتقال به خارج کشور یکی از راهکار هایی است که می توانید به راحتی، امنیت فیزیکی، امنیت داده ها و اطلاعات و همچنین دسترس پذیری را فراهم خواهید کرد. با توجه به مکانیسم راهکار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار هنگامی که سرور مالی و اداری به این راهکار مجهز شود، شما از هر کجا و با هر دستگاهی می توانید به آن متصل شوید.
برای انتقال سرور های مالی به خارج از سازمان نکات بسیار مهمی وجود دارد که در زیر به صورت لیست آمده است. همچنین هر یک از موارد به طور مشروح در انتهای لیست توضیح داده شده است.
لیست نکات اتقال سرور های ما
انتقال سرور پرداخت یاری به دیتاسنتر داخلی
طرح ریزی برای انتقال سرور ها
بررسی راهکار های مجازی سازی
تهیه سرور مناسب برای راه اندازی
انتخاب دیتاسنتر مورد نظر
مکان یابی موقعیت سرور مالی
پیاده سازی نرم افزار مجازی سازی
پشتیبانی سرویس مجازی سازی
و مانیتورینگ اتصالات
انتقال سرور پرداخت یاری به دیتاسنتر داخلی
انتخاب راهکار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار
شما قبل از این که شروع به انتقال سرور های مالی خود کنید، نیاز به انتخاب راهکار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار خواهید داشت. با توجه به این که از لحاظ نیاز های سخت افزاری در Scale (مقیاس) های پایین تا ۵۰ الی ۱۰۰ کاربر راهکار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار شما تأثیر زیادی بر سخت افزار مورد نظر ندارد، در این قسمت به بررسی این که کدام نرم افزار برای شما مفید است می پردازیم. سه رقیب اصلی در این حوزه VMware ، سیتریکس و مایکروسافت هستند.
کمپانی قدرتمند VMware برای این راهکار نرم افزار VMware Horizon 7 را ارائه کرده، سیتریکس نیز XenApp & XenDesktop را ارائه کرده و مایکروسافت Remote Desktop Services را ارائه کرده است. از نظر امنیت می توان گفت که Horizon 7 و سیتریکس جایگاه بهتری دارند، چرا که از پورت ریموت دسکتاپ استفاده نمی کنند (همان پورت معروف ۳۳۸۹). از نظر ویژگی ها و قابلیت ها نیز این دو در جایگاه بهتری است. اما با توجه به تغییرات بسیاری که Horizon 7 در آخرین نسخه های خود انجام داده توانسته امتیاز بیشتری نسبت به سیتریکس از آن خود کند.
با توجه به تست های گرفته شده شرکت توسعه راهکار های نوین داده پرند راه اندازی VMware Horizon را برای سازمان ها و شرکت ها پیشنهاد می کند.
تهیه سرور مناسب برای راه اندازی سرویس ها
پیش از هر کاری باید یک سرور مناسب برای نصب و راه اندازی نرم افزار های مالی و همچنین نرم افزار های مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار انتخاب کنید. حتی اگر قصد داشته باشید که از سرویس های اشتراکی استفاده کنید و اقدام به تهیه ماشین های مجازی و یا سرور اختصاصی کنید باید مشخصات سرور را تعیین کنید. اصلی ترین مشخصات حافظه رم، میزان حافظه داخلی و همچنین پردازنده سرور/ماشین مجازی/کامپیوتر می باشد. هر یک از این پارامتر ها بسته به نرم افزار مالی شما و همچنین تعداد کاربرانی که از این سیستم میخواهند استفاده کنند بستگی دارد.
با توجه به این که سناریو های مختلفی وجود دارد، با بیان یک سری فرضیات سیستم پیشنهادی را بیان می کنیم. فرض کنید نرم افزار مالی و اداری شما (کلاینت اصلی آن) برای هر کاربر نیاز به ۵۱۲ مگابایت حافظه رم داشته باشد. و یک شرکت ۵ کارمند بخش مالی و اداری داشته باشد. در صورتی که تنها این نرم افزار در اختیار کاربران قرار گیرد، تنها نرم افزار مالی و اداری شما نیاز به ۲۵۶۰ مگابایت حافظه رم یا به عبارت دیگر ۲٫۵ گیگابایت رم نیاز خواهد داشت. از طرف دیگر راهکار های مجازی سازی نرم افزار برای پیاده سازی به ۶ تا ۸ گیگابایت رم نیاز خواهند داشت. با توجه به این موضوع برای پیاده سازی این زیرساخت یک سیستم با ۸ تا ۱۲ گیگابایت رم نیاز خواهید داشت.
مکان یابی دیتاسنتر برای انتقال سرور های مالی
مکان یابی دیتاسنتر برای انتقال سرور های مالی بسیار مهم می باشد. در صورتی که قصد استفاده از سرور های داخلی دارید، می توانید از دیتاسنتر های معروف چون دیتاسنتر برج میلاد و یا دیتاسنتر های آسیاتک می توانند گزینه مناسبی باشند. در دیتاسنتر های خارجی نیز ابتدا کشور را انتخاب کرده و پس از آن دیتاسنتر را انتخاب می کنید. دیتاسنتر های آلمان نیز گزینه مناسبی می باشند. در انتخاب دیتاسنتر چند نکته را باید توجه کنید، در صورت انتخاب گزینه های خارجی باید به این مسئله دقت کنید که دسترسی فیزیکی به سرور ها نخواهید داشت. بنابراین باید از نرم افزار هایی استفاده کنید که لایسنس های آن ها به صورت فایل می باشند. همچنین هنگام انتخاب دیتاسنتر داخلی نیز در صورت استفاده از لایسنس هایی که به صورت USB هستند باید دسترسی به سرور داده شود.
همچنین باید تحقیق کنید که چه امکانات و قابلیت هایی در خصوص تهیه بکاپ به شما داده خواهد شد. به عنوان مثال آیا از ماشین مجازی شما بکاپ تهیه می شود یا خیر؟ چه میزان درز اطلاعات از این دیتاسنتر گزارش شده است. در حملات سایبری چقدر این دیتاسنتر مقاوم بوده است. و این که دسترسی پذیری این دیتاسنتر به چه صورت است؛ آیا دسترسی به ماشین های مجازی این دیتاسنتر دائماً قطع و وصل می شوند یا خیر؟ و در نهایت سرعت و پهنای باندی که به شما اختصاص می دهند چقدر خواهد بود.
نکاتی در رابطه با مکان یابی محل سرور مالی و اداری
نکته اول: دقت کنید که شما می توانید اقدام به گذاشتن سرور خود در دیتاسنتر انتخابی کنید. یعنی نیازی نیست حتماً از سرور های دیتاسنتر هدف انتخاب کنید. به این کار، اشتراک فضای دیتاسنتر یا Colocation گفته می شود. یعنی شما سرور مورد نظر خود را تهیه کرده و از امکانات دیتاسنتر مورد نظر چون رَک جهت قرار گرفتن سرورها، نیروی برق پشتیبان (UPS)، پهنای باند اختصاصی اینترنت، سیستم های خنک کننده و…. بهره مند شوید. به این ترتیب سرور خود را با مشخصات و برند مورد نظر تهیه کرده و در دیتاسنتر مورد نظر قرار خواهید داد. اما دقت کنید که هزینه اشتراک فضا نیز باید به صورت ماهیانه و یا سالیانه پرداخت شود.
نکته دوم: اصلاً ممکن است شما تصمیم بگیرید که به جای انتقال سرور به یک دیتاسنتر در هر کجای دنیا یک مکان را اجاره کنید و یا یکی از آشنایان شما محلی دارد که می توانید سرور را در آن جا قرار دهید. در این صورت دیگر نیازی به گرفتن اشتراک از دیتاسنتر ها نخواهید بود.
نکته سوم: دقت کنید در صورتی که از دیتاسنتر ها برای قرار دادن سرور ها استفاده نکردید، برای ارتباط از اینترنت های با سرعت بالا استفاده کنید و تمامی موارد امنیتی و استاندارد های نگه داری سرور را رعایت نمایید.
نکته چهارم: در صورت استفاده از سرویس های اشتراکی دقت به هزینه ها بسیار اهمیت دارد. در هنگام انتخاب این سرویس ها دقت لازم را داشته باشید.
پیاده سازی نرم افزار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار
پس از تصمیم گیری ها در رابطه با مکان سرور مالی ( در دیتاسنتر های خارجی چون آلمان، آمریکا و یا دوبی، یا دیتاسنتر های ایرانی چون برج میلاد و آسیاتک یا در محلی از خود مثل خونه مادر بزرگ یا خونه شخصی خود) نوبت به راه اندازی و پیاده سازی نرم افزار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار می رسد. در این مرحله باید راهکار انتخاب شده را پیاده سازی کرد. نحوه پیاده سازی در طراحی مشخص شده است. این که کدام سرویس ها پیاده سازی شود. آیا نیاز به راه اندازی شبکه DMZ می باشد یا خیر و دیگر مسائل مربوط به پیاده سازی باید کاملاً در نظر گرفته شود و پس از آن نرم افزار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار راه اندازی شود.
پشتیبانی سرویس انتقال سرور پرداخت یاری به دیتاسنتر داخلی
پس از طراحی زیرساخت، تأمین تجهیزات و پیاده سازی نوبت به پشتیبانی سرویس می رسد. می توان گفت پشتیبانی سرویس بسیار مهم است. اکنون که سرور های مالی خارج از سازمان می باشد، باید بیشتر مراقب بود و پشتیبانی اکنون وظیفه سنگین تری خواهد بود، چرا که کارمندان واحد مالی اکنون به صورت راه دور به اطلاعات دست دارند. به این ترتیب در دسترس پذیری این سرویس و نرم افزار های مالی و اداری بیش از پیش اهمیت پیدا خواهند کرد. با قطع اتصال و عدم دسترسی کارمندان واحد مالی مشکلاتی بوجود خواهد آمد.
وظیفه پشتیبان های سرویس این است که با مانیتور کردن حرفه ای سرویس و همچنین پیگیری اطلاعات مربوط به دیتاسنتر ها و خطوط اینترنت از قطع اتصال کارمندان بخش مالی با سرویس مورد نظر خود جلوگیری کنند. با پشتیبانی اصولی این سرویس، تنها راه کامل ایمن سازی داده های مالی و اداری متمرکز سازی آن ها در محلی خارج از شرکت و سازمان می باشد. این محل می تواند یک دیتاسنتر باشد و یا یک محل متعلق به اعضای شرکت.
از جمله مهمترین وظیفه مدیران شبکه ارائه راهکاری برای افزایش امنیت این داده ها و اطلاعات می باشد. راهکارهای مختلفی برای ایجاد امنیت نرم افزار های حساس مالی و اداری وجود دارد. اصلی ترین راهکاری که مدیران شبکه سازمان ها در رابطه با این داده های حساس اتخاذ می کنند؛ تهیه بکاپ در بازه های زمانی مختلف و بررسی این بکاپ ها با توجه به زمان بندی های از پیش تعیین شده می باشد.
حال فرض کنید که این اطلاعات سرقت شوند و یا به هر علتی در دست کسانی بیفتند که برای سازمان ایجاد مشکل کنند. بنابراین علاوه بر این که خود داده ها نیز مهم می باشند، محل ذخیره سازی و نگهداری آن ها نیز بسیار مهم و حیاتی است. از طرف دیگر در دسترس پذیری این سرویس ها با توجه به فعالیت های سازمان مهم می باشد. اما راهکار چیست؟
انتقال سرور پرداخت یاری به دیتاسنتر داخلی
انتقال سرور پرداخت یاری به دیتاسنتر داخلی فقط یک عنوان می باشد. در دل این عنوان یک راهکار بسیار قدرتمند نهفته است. راهکار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار ، راهکاری است که با استفاده از آن می توانید سرور های حساس مالی و اداری را به هر کجا انتقال دهید. با استفاده از این راهکار شما نیاز به یک سیستم ، می تواند یک سرور باشد و یا یک کامپیوتر قدرتمند، خواهید داشت و خط اینترنت که به صورت راه دور به آن متصل شوید. به این ترتیب شما سرور های مالی اداری را می توانید از شرکت خارج کرده و به هر کجا انتقال دهید یا برعکس این فرایند را طی نمایید.
انتقال به خارج از ساختمان شرکت، انتقال به خارج از شهر اصلی شرکت و یا انتقال به خارج کشور یکی از راهکار هایی است که می توانید به راحتی، امنیت فیزیکی، امنیت داده ها و اطلاعات و همچنین دسترس پذیری را فراهم خواهید کرد. با توجه به مکانیسم راهکار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار هنگامی که سرور مالی و اداری به این راهکار مجهز شود، شما از هر کجا و با هر دستگاهی می توانید به آن متصل شوید.
برای انتقال سرور های مالی به خارج از سازمان نکات بسیار مهمی وجود دارد که در زیر به صورت لیست آمده است. همچنین هر یک از موارد به طور مشروح در انتهای لیست توضیح داده شده است.
لیست نکات اتقال سرور های ما
انتقال سرور پرداخت یاری به دیتاسنتر داخلی
طرح ریزی برای انتقال سرور ها
بررسی راهکار های مجازی سازی
تهیه سرور مناسب برای راه اندازی
انتخاب دیتاسنتر مورد نظر
مکان یابی موقعیت سرور مالی
پیاده سازی نرم افزار مجازی سازی
پشتیبانی سرویس مجازی سازی
و مانیتورینگ اتصالات
انتقال سرور پرداخت یاری به دیتاسنتر داخلی
انتخاب راهکار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار
شما قبل از این که شروع به انتقال سرور های مالی خود کنید، نیاز به انتخاب راهکار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار خواهید داشت. با توجه به این که از لحاظ نیاز های سخت افزاری در Scale (مقیاس) های پایین تا ۵۰ الی ۱۰۰ کاربر راهکار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار شما تأثیر زیادی بر سخت افزار مورد نظر ندارد، در این قسمت به بررسی این که کدام نرم افزار برای شما مفید است می پردازیم. سه رقیب اصلی در این حوزه VMware ، سیتریکس و مایکروسافت هستند.
کمپانی قدرتمند VMware برای این راهکار نرم افزار VMware Horizon 7 را ارائه کرده، سیتریکس نیز XenApp & XenDesktop را ارائه کرده و مایکروسافت Remote Desktop Services را ارائه کرده است. از نظر امنیت می توان گفت که Horizon 7 و سیتریکس جایگاه بهتری دارند، چرا که از پورت ریموت دسکتاپ استفاده نمی کنند (همان پورت معروف ۳۳۸۹). از نظر ویژگی ها و قابلیت ها نیز این دو در جایگاه بهتری است. اما با توجه به تغییرات بسیاری که Horizon 7 در آخرین نسخه های خود انجام داده توانسته امتیاز بیشتری نسبت به سیتریکس از آن خود کند.
با توجه به تست های گرفته شده شرکت توسعه راهکار های نوین داده پرند راه اندازی VMware Horizon را برای سازمان ها و شرکت ها پیشنهاد می کند.
تهیه سرور مناسب برای راه اندازی سرویس ها
پیش از هر کاری باید یک سرور مناسب برای نصب و راه اندازی نرم افزار های مالی و همچنین نرم افزار های مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار انتخاب کنید. حتی اگر قصد داشته باشید که از سرویس های اشتراکی استفاده کنید و اقدام به تهیه ماشین های مجازی و یا سرور اختصاصی کنید باید مشخصات سرور را تعیین کنید. اصلی ترین مشخصات حافظه رم، میزان حافظه داخلی و همچنین پردازنده سرور/ماشین مجازی/کامپیوتر می باشد. هر یک از این پارامتر ها بسته به نرم افزار مالی شما و همچنین تعداد کاربرانی که از این سیستم میخواهند استفاده کنند بستگی دارد.
با توجه به این که سناریو های مختلفی وجود دارد، با بیان یک سری فرضیات سیستم پیشنهادی را بیان می کنیم. فرض کنید نرم افزار مالی و اداری شما (کلاینت اصلی آن) برای هر کاربر نیاز به ۵۱۲ مگابایت حافظه رم داشته باشد. و یک شرکت ۵ کارمند بخش مالی و اداری داشته باشد. در صورتی که تنها این نرم افزار در اختیار کاربران قرار گیرد، تنها نرم افزار مالی و اداری شما نیاز به ۲۵۶۰ مگابایت حافظه رم یا به عبارت دیگر ۲٫۵ گیگابایت رم نیاز خواهد داشت. از طرف دیگر راهکار های مجازی سازی نرم افزار برای پیاده سازی به ۶ تا ۸ گیگابایت رم نیاز خواهند داشت. با توجه به این موضوع برای پیاده سازی این زیرساخت یک سیستم با ۸ تا ۱۲ گیگابایت رم نیاز خواهید داشت.
مکان یابی دیتاسنتر برای انتقال سرور های مالی
مکان یابی دیتاسنتر برای انتقال سرور های مالی بسیار مهم می باشد. در صورتی که قصد استفاده از سرور های داخلی دارید، می توانید از دیتاسنتر های معروف چون دیتاسنتر برج میلاد و یا دیتاسنتر های آسیاتک می توانند گزینه مناسبی باشند. در دیتاسنتر های خارجی نیز ابتدا کشور را انتخاب کرده و پس از آن دیتاسنتر را انتخاب می کنید. دیتاسنتر های آلمان نیز گزینه مناسبی می باشند. در انتخاب دیتاسنتر چند نکته را باید توجه کنید، در صورت انتخاب گزینه های خارجی باید به این مسئله دقت کنید که دسترسی فیزیکی به سرور ها نخواهید داشت. بنابراین باید از نرم افزار هایی استفاده کنید که لایسنس های آن ها به صورت فایل می باشند. همچنین هنگام انتخاب دیتاسنتر داخلی نیز در صورت استفاده از لایسنس هایی که به صورت USB هستند باید دسترسی به سرور داده شود.
همچنین باید تحقیق کنید که چه امکانات و قابلیت هایی در خصوص تهیه بکاپ به شما داده خواهد شد. به عنوان مثال آیا از ماشین مجازی شما بکاپ تهیه می شود یا خیر؟ چه میزان درز اطلاعات از این دیتاسنتر گزارش شده است. در حملات سایبری چقدر این دیتاسنتر مقاوم بوده است. و این که دسترسی پذیری این دیتاسنتر به چه صورت است؛ آیا دسترسی به ماشین های مجازی این دیتاسنتر دائماً قطع و وصل می شوند یا خیر؟ و در نهایت سرعت و پهنای باندی که به شما اختصاص می دهند چقدر خواهد بود.
نکاتی در رابطه با مکان یابی محل سرور مالی و اداری
نکته اول: دقت کنید که شما می توانید اقدام به گذاشتن سرور خود در دیتاسنتر انتخابی کنید. یعنی نیازی نیست حتماً از سرور های دیتاسنتر هدف انتخاب کنید. به این کار، اشتراک فضای دیتاسنتر یا Colocation گفته می شود. یعنی شما سرور مورد نظر خود را تهیه کرده و از امکانات دیتاسنتر مورد نظر چون رَک جهت قرار گرفتن سرورها، نیروی برق پشتیبان (UPS)، پهنای باند اختصاصی اینترنت، سیستم های خنک کننده و…. بهره مند شوید. به این ترتیب سرور خود را با مشخصات و برند مورد نظر تهیه کرده و در دیتاسنتر مورد نظر قرار خواهید داد. اما دقت کنید که هزینه اشتراک فضا نیز باید به صورت ماهیانه و یا سالیانه پرداخت شود.
نکته دوم: اصلاً ممکن است شما تصمیم بگیرید که به جای انتقال سرور به یک دیتاسنتر در هر کجای دنیا یک مکان را اجاره کنید و یا یکی از آشنایان شما محلی دارد که می توانید سرور را در آن جا قرار دهید. در این صورت دیگر نیازی به گرفتن اشتراک از دیتاسنتر ها نخواهید بود.
نکته سوم: دقت کنید در صورتی که از دیتاسنتر ها برای قرار دادن سرور ها استفاده نکردید، برای ارتباط از اینترنت های با سرعت بالا استفاده کنید و تمامی موارد امنیتی و استاندارد های نگه داری سرور را رعایت نمایید.
نکته چهارم: در صورت استفاده از سرویس های اشتراکی دقت به هزینه ها بسیار اهمیت دارد. در هنگام انتخاب این سرویس ها دقت لازم را داشته باشید.
پیاده سازی نرم افزار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار
پس از تصمیم گیری ها در رابطه با مکان سرور مالی ( در دیتاسنتر های خارجی چون آلمان، آمریکا و یا دوبی، یا دیتاسنتر های ایرانی چون برج میلاد و آسیاتک یا در محلی از خود مثل خونه مادر بزرگ یا خونه شخصی خود) نوبت به راه اندازی و پیاده سازی نرم افزار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار می رسد. در این مرحله باید راهکار انتخاب شده را پیاده سازی کرد. نحوه پیاده سازی در طراحی مشخص شده است. این که کدام سرویس ها پیاده سازی شود. آیا نیاز به راه اندازی شبکه DMZ می باشد یا خیر و دیگر مسائل مربوط به پیاده سازی باید کاملاً در نظر گرفته شود و پس از آن نرم افزار مجازی سازی دسکتاپ و نرم افزار راه اندازی شود.
پشتیبانی سرویس انتقال سرور پرداخت یاری به دیتاسنتر داخلی
پس از طراحی زیرساخت، تأمین تجهیزات و پیاده سازی نوبت به پشتیبانی سرویس می رسد. می توان گفت پشتیبانی سرویس بسیار مهم است. اکنون که سرور های مالی خارج از سازمان می باشد، باید بیشتر مراقب بود و پشتیبانی اکنون وظیفه سنگین تری خواهد بود، چرا که کارمندان واحد مالی اکنون به صورت راه دور به اطلاعات دست دارند. به این ترتیب در دسترس پذیری این سرویس و نرم افزار های مالی و اداری بیش از پیش اهمیت پیدا خواهند کرد. با قطع اتصال و عدم دسترسی کارمندان واحد مالی مشکلاتی بوجود خواهد آمد.
وظیفه پشتیبان های سرویس این است که با مانیتور کردن حرفه ای سرویس و همچنین پیگیری اطلاعات مربوط به دیتاسنتر ها و خطوط اینترنت از قطع اتصال کارمندان بخش مالی با سرویس مورد نظر خود جلوگیری کنند. با پشتیبانی اصولی این سرویس، تنها راه کامل ایمن سازی داده های مالی و اداری متمرکز سازی آن ها در محلی خارج از شرکت و سازمان می باشد. این محل می تواند یک دیتاسنتر باشد و یا یک محل متعلق به اعضای شرکت.
ویژگی ها و مشخصات
پشتیبانی و گارانتی
قیمت پایه
100,000,000 تومان
قیمت پایه ممکن است بر اساس میزان توسعه و سفارشیسازی مورد نیاز شما، کاهش یا افزایش یابد.
سفارش
درخواست دمو